Jahopp :(

Hej igen!
Jag har precis varit hos doktorn, där fick jag reda på att jag lunginflamatin, jippie -.-
Så nu ska jag ta pencelin i 10 dagar, men om febern inte har försvunnit inom 7 dagar ska jag tillbaka till doktorn.
En grej bara: Tycker inte ni det är lite dlig service att när man fick tiden kl.14.00 och man är där just den tiden. Så får man vänta i en halvtimme på att man ropas upp?
Fast det är ju så det är på sjukhus, men det är bara lite tröttsamt
Men jag kommer iaf inte skolan något mer den här veckan.
Nu ska jag försöka sova eller nått.
Kram/Kornellia

Ska till doktorn :/

Heej!
NU sitter jag här i soffan med ett täcke runt mig. Igår tog jag en feber ned sättande tablett innan jag gick och la mig. Sen vaknade jag kl. 03.00 och då var jag helt blöt av svett, så jag var tvungen att byta kläder och lägga ett täcke över underlakanet för det var helt blött utav svett. Det var skit jobbig så nu är jag as trött.
Kl. 14.00 ska jag till doktorn idag, värsta läskigt. Men jag ska gå dit för min jobbiga hosta plus feber som jag har haft i snart en vecka.
Det är lite konstigt för jag är inte snorig eller nått och jag har ingen feber på morgonen, men sen på kvällen har jag jätte hög feber.
Nu ska jag börja fixa i ordning mig.
Jag lägger upp en skit snygg bild på mig från när jag var liten på ett dansläger. -.-
Kram/Kornelia

Bra låt, med en tänkvärd text

Hej!
Jag måste bara tipsa om an as bra låt som går rätt mycket på radio nu och så.
Det är Maskinen som har gjort den och jag tycker att ni ska läsa texten sammtidigt som ni lyssnar på låten, försök förstå vad den handlar om för då blir den så himla mycket bättre. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=bVOCvSwF9Sw
Ha en fortsatt bra kväll/Kornelia

Breaking dawn!

OMG OMG OMG OMG!! Jag döööör! Dom har ändrat så det är 11-års gräns!! WOHOO, SWå nu har jag beställt biljetter till den :D Det blir på torsdag med Rut, Ottilia och Nico ;) längtaar! Imorgon ska jag till frisören och på fredag är jag ledig för begraning av min morfar :'( så nu har jag fullbokat ;) ojj, juste på fredag är det inlämning av en svenska uppsats som jag inte fattar något av typ? aja, jag ska börja skriva på den nu! Och på måndag nästa vecka är det prov i SO, på tisdag är det prov i engelska och sen ska vi ha matte och no prov oxå... Sen har jag omprov i spansk :/ seeegt.. Och nu döör jag av hunger! Så jag får gå och äta något ;) 

Ha det bra! Kram Matilda


Dålig uppdatering

Hej igen!
Idag har vi varit skit dåliga på att uppdatera, men jag är som sagt sjuk och har helt enkelt inte så mycket att skriva om.
Nyss borstade jag tänderna för första gången idag. -.-
Asså, jag vet inte vad jag ska skriva mer, haha. Men vi får hoppas att Matilda skriver skit många inlägg nu då, så att ni får lite uppdateringar iaf. :) Men när jag blir frisk så får vi hoppas på bättre uppdatering från mig med.
Bara för att det här inlägget ska bli lite kul så lägger jag ut några söta bilder. :P

Tralalalala :)

Hej!
Just nu har jag inte så mycket att skriva. Jag är sjuk (som ni redan vet).
Ska vara hemma i morgon också. Jag hoppas jag kan gå på dansen på lördag. Då blir det ett långt träningspass.
Från kl. 13.45 - 17.00.
Men det ser jag fram imot.
Nu ska jag försöka trycka i mig lite frukost.
Kram//kornelia

Tre lektioner håltimma..

 

Nu är nico, Sally, Rut och jag hemma hos Rut och tittar på new moon.. Nico hade visst inte sett den, haha! Nu ska jag titta lite på filmen så Hejdå ;)
// Matilda

 

 


"Hej korven!"

Hej igen!
Nu har jag precis sovit i ungifär två timmar.
Jag mår fortfarande skit dåligt och ska vara hemma från skolan i morgon också.
Emma åkte precis och Mimmi ligger bredvid mig här i soffan och sover. Hon är så gullig, världens bästa lillasyster.
Igår så sov jag i mammas säng för hon ville ha koll på mig under natten eftersom att jag hade så hög feber, då var Mimmi så himla gullig för när vi skulle försöka sova så sa jag att jag var kokhet i ansiktet och då så satte hon sig upp och började blåsa kall luft på mig.
Nu kanske ni tänker: Men hallå, vad är det för specielt när ens lillasyster blåser lite kall luft på en. Men när nån visar att dom bryr sig om en så blir man så himla glad, dom behöver inte göra nått stort.
Bara att nån säger "krya på dig" när man är sjuk gör så att man mår lite bättre, eller att nån säger "Har du nya kläder? Gud vad fina."
Det är sånna där småsaker som är viktiga att säga/göra annars kanske ingen vill vara med en bara för att dom inte känner sig speciella.

Man kan inte bara få, man måste ge också
Kram//Kornelia

Klippning på onsdag!

Hej där!
Inlägg från mobilen.
På onsdag ska jag äntligen till frisören! Jag ska färga håret mörkare eftersom mitt hår blev så blont efter att vi hade varit i mallorca.. Hoppas inte alla typ tycker det är konstig på torsdag bara.. Och på fredag ska jag på begravning så då har man ju fixat håret till det lixom! Men Gud vad dimmor det är ute, eller ja lite ;) nu måste jag åta klart maten sen ska jag titta lite på tv för jag är sjuukt trött!
//matilda

 


Börja tänk på andra en dig själv!

Hej!
Nu när Emma har bott/bor här så har jag börjat förstå att alla har inte föräldrar som bryr sig. Det finns barn som har föräldrar som är psykiskt sjuka eller föräldrar som helt enkelt inte kan ta hand om sina barn.
När man sitter där med sina föräldrar känns det ju så självklart att alla har det så, men så är det verkligen inte. Tänk på dom som aldrig firat en riktig jul kanske att den enda jul dom har firat har varit att dom suttit ensamma på
t. ex Burger King.
Vi måste börja tänka på vad vi har och inte på det vi inte har.
När du klagar på att det är äcklig mat i skolan, tänk då på att det är tusentals barn i Afrika som svälter.
När du klagar på din äckliga hy, tänk då på att det är hundratals människor som dör i sjukdommar.
När du inte får det du vill ha, så finns det tusentals som skulle vara nöjda med en sak. i ditt rum, din säng.
Jag har börjat tänka mer på detta och det tycker jag att ni också ska göra, om ni inte redan gör det.
En sak till också: Man ska inte dömma folk efter deras bakrund. Du kan ju vara bästavän med nån som varit alkoholist eller som snodde saker förut. Men folk kan faktiskt bättra sig. Folk kan glömma det förflutna och börja om. Så om du nån gång skulle träffa någon som t.ex har tagit droger upprepade gånger så ska du inte se personen som den han/hon var då, för länge sedan. Se personen som den han/hon är nu.
Jag skriver inte den här texten för att det ska värka som att jag är värsta smarta tjejen utan för att jag har börjat tänka på detta och det tycker jag att ni ska göra också.
Kram//kornelia

Kaos kväll!

Haj haj!
Igår var det värsta kaos kvällen.
Emma åkte hem på kvällen, men typ en timme efter det så ringde hon mamma och sa att det var helt kaos. Det är lite svårt att förklara för jag vill inte ge ut för mycket information om Emma lixom. Men det var iaf helt kaos så mamma satt i sammtal hela kvällen och tillslut fick Emma sova här. Det blev jag välldigt glad för, jag hatar värkligen när inte Emma är här. Det känns lixom tomt.
Sammtidigt som allt detta hände så låg jag i soffan och hade skit hög feber. Jag kännde mig typ helt drogad, haha.
Nu ligger jag här och lyssnar på radio. Får se hur dagen blir idag, går iaf inte till skolan (är as glad för det).
Jag och min lillasyster Mimmi. Anledningen till att jag typ bara lägger ut "egobilder" är typ att på min mammas dator har jag exakt INGA bilder. Men men, jag får väl försöka ta lite bilder ;)
Kram//Kornelia

Ångest..

Åhh vad jag hatar skolan, ibland får jag bara lust att rymma här ifrån och åka runt i världen! Det kanske är för att min skola suger? Fick en utskällning av mina föräldrar som vanligt.. Dom verkar typ hata mig :/ det är väl bara så jag känner, men ändå! Iaf, dom bryr sig inte om att jag vill byta skola, så jag får väl gå kvar där resten av mina skol år? Och jag är nog det minst älskade barnet i min familj. Vi är tre stycken, min storasyster som är 22, min storebror som är 21 och jag då.. Och deras favorit unge är väl min syster? Har hon alltid varit och det kommer hon alltid vara. Hon är perfekt. Hon och min bror va här idag som sagt, dom har ju flyttat hemifrån. Och då var mina föräldrar hur glada som helst och sa hela tiden "jag älskar er två så himla mycket" när jag oxå stog där.. Så därför blev jag lite osocial och spelade på min mobil, och då blev dom sura för att jag inte sa något.. Asså gud vad jobbiga dom är! Äh det va la bara det jag skulle säga för tillfället..
Tog bara någon bild.
Kram Matilda

 


Farsdag!

 

Heej.
Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har mått skit dålig osv. iAd är det ju farsdag oxå! Vi har precis ätit god mat med hela familjen, öppnat några presenter och andats in sån där helium så man pratar helt sjukt.. Nu ska jag iaf duscha och göra mig ordning.. Sitter här i ansiktsmask, är det bara jag som typ älskar att använda ansiktsprodukter? Man känner sig så fräsch efter åt. Men aja, uppdaterar lite senare och så.
Hejdå ;)
Haha min katts nya favorit sov plats, kattlådan.. ;)
//Matilda

 

 


OMG

HEEJ!
Shit asså, mamma fick nyss ett sms från en regisör som jag var och provfilmade för, för några veckor sedan och nu så skrev han att jag kom med i hans film.
Det är en kortfilm som några på Munkebäcksgymnasiet har som avslutande uppgift innan dom slutar där.
Emelie (som jag ska spela) heter tjejkompisen till Philip som är huvudrollen.
Hon medverkar i större delar av filmen och är en rätt söt tjej, ganska populär på skolan.
blond/brunhårig tjej, väldigt positiv och glad och alltid på bästa humöret, tills hon ser Philip som alltid var den där glada spralliga killen förut som nu är deppig och tyst och ensam.
Hon börjar försöka ta reda lite på vad som hänt.
Emelie är väldigt nyfiken men ändå stöttande och följer med philip hem efter skolan och sånt, försöker finnas där för honom.
Hon är typ hans enda vän
Det ska bli as spännande, men jag är lite osäker på hur jag ska lära mig manuset. Tänk om jag failar totalt ocg skämmer ut mig.
Jag hoppas det kommer gå bra och att jag kommer äga på filmduken. ;)
Jag känner att jag är välldigt bra på att lägga ut egobilder, haha ;)
Kram kram kram//Kornelia

Hatar att vara sjuk!!

Tjallo!
Vad gör alla?
Själv är jag som sagt sjuk. Det är INTE kul, det ända jag gör är att ligga i sängen och försöker somna.
Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva.
Men glöm inte bort att våran frågestund fortfarande håller på, den kommer sluta kl.20.00 i kväll. Så undrar du nått så passa på nu.
våran mail (igen): [email protected]
Kram//Kornelia

Vad ska man göra?

 

Hej där!
Vi har inget att göra :/ och det går typ inte att komma på något heller.. Jaja, trött är man oxå. Men nu tycker jag att jag ska vara lite mer social och försöka komma på något att göra! Lägger ut en bild som togs bort, eller ja inlägget togs bort :/

 

kram Matilda


FRÅGESTUND, fråga vad du vill från och med nu och fram till kl.20.00 i morgon

Heej!
Nu sitter jag här hemma och har precis ätit något för första gången idag. -.-
Fan vad jag önskar att jag också kunde gått på "tjejkvällen". Värsta mysigt verkar dom ha det. Typiskt att man alltid ska bli sjuk när det händer nått kul.
Men men, en hemma kväll kan väl också vara kul.
Vad gör alla underbara bloggläsare denna lördagskväll? ;)
Håll mig gjärna sysselsatt genom att bombadera med frågor eller nått.
Jag fick precis en as bra idè...
Vi kör en frågestund
Våran mailadress: [email protected]
Så passa på att fråga det ni undrar. Ni får ställa frågor till både mig och Matilda, eller båda två.
Och så att ni bara vet, om ni har problem, funderingar eller behöver bara prata ut om något så maila oss eller skriv anonymt till oss här på bloggen. Vi ger hemskt gjärna råd och svarar på frågor.
Kram//Kornelia

Tjejkväll

Hej igen!
Nu är jag hemma hos Rut då! Vi sitter och tittar på en film. Vet inte riktigt vad vi ska göra sen, det får vi väl se då? Men klockan är typ bara halv åtta en så länge.. Vet inte vad jag ska skriva.. Jag kan ta en bild eller något i lägga ut! Jag gör ett inlägg senare när vi har gjort lite mer saker! Kornelia, Ottilia och nicolina kom inte :/ men aha det blir kul ändå! :D

Kram//Matilda


Sitter och kallsvettas på en spårvagn ;)

Hej allihopa!
Sitter på en spårvagn påväg till Emma. Ska bli spännande att se hur hon bor.
Igentligen borde jag nog inte sitta på en spårvagn utan ligga i en säng istället. Men jag vill ju så hemskt se hur Emma bor så jag slängde i mig en huvudverkstablett.
Sen ska jag ju som sagt gå på "tjejkvällen", fast om jag mår lika dåligt som nu så kan jag nog inte gå. Men jag är rädd att dom ska tro att jag inte vill vara med dom typ, haha.
Tycker inte ni att dom satte på julbelysningen lite tidigt i år?
Asså jag menar, dom började ju till och med sälja julmust i mitten av oktober.
Men men, snart börjar dom väl sälja julmust i början av augusti. Haha, nä det får vi inte hoppas.
Nu är vi snart framme vid Emma.
Ha en bra kväll//Kornelia

 


Utelåst..

Hej alla!
Japp, nu sitter man här i trapphuset.. Utelåst.. Så roligt asså! Plus att jag mår hur illa som helst. Ska kanske komma till "tjejkvällen" sen. Beror på hur jag mår, jag och Kornelia skulle iaf höra av oss till varandra! Men gud va skönt det var att prata ut om skolan med Kornelia i natt! Det känns bra när man inte är ensam om att vela byta skola osv.. Vet bara inte vad jag ska göra nu? Eller senare i eftermiddag, om jag ska till tjejkvällen är det typ runt klockan 5-7 jag ska gå dit, så vad kan man göra mesans man väntar? Hmm..
Jag har inte så mycket att säga mer nu, men jag hör av mig lite senare och säger hur jag gör.
// Matilda

 


Trött

Hejsan!
Jag sitter här i soffan med två tröjor, en morgonrock och en filt.
Just nu känner jag mig lite dålig, jag fåååår inte bli sjuk!
Ikväll ska jag till Rut för att kankse sova där tillsammans med Elin, Nicolina, Sally, Ottilia och Matilda. Men vi får ju se hur det blir eftersom att jag mår som jag mår.
Jag ska nog försöka sova lite nu och sen när jag vaknar får jag avgöra om jag ska gå ikväll eller inte.
Kram//Kornelia
P.S. Så att ni bara vet så har jag en blogg som jag skriver själv också: http://dansbruden.devote.se/. D.S

Godnatt!

Hej!
Jag och Matilda ligger här skavfötters i min lillasysters säng. Det är trångt men mysigt.
Ikväll/natt så har vi typ bara suttit och pratat om skola och så i flera timmar. Asså jag älskar Matilda, henne kan man verkligen lita på och jag känner att jag kan prata med henne om vad som helst, hon lyssnar och ger råd.
En underbar vän helt enkelt. <3
Nu ska vi sova...

Godnatt//Kornelia

 


Byta skola? Ja tack

Aaah jag döör! Jag måste byta skola, orkar verkligen inte mer på den jag går på nu!!
1. Jag vet inte riktigt hur jag ska säga detta men, klassen styrs av dom "coola". Det är helt sjuk egentligen?! Att alla inte är lika mycket värda? Tänk om du var den som stog i ett hörn mesans alla viskade och skrattade åt dig, det händer inte mig.. Men jag fattar inte varför man bara inte respekterar alla? Om man inte dricker alkohol och röker då är man värsta tönten, men ursäkta mig för att jag inte vill få cancer eller liknande, eller kanske bli alkis? Och men hör hela tiden hur folk snackar skit om "töntarna". Det är två gäng i min klass som är "coola" i ena gänget är det tre tjejer och i andra gänget är det 3/4 killar :/ och dom är helt fast vid varandra! Om man går och pratar med någon från ena gänget står det andra gänget o glor på en! Asså kom igen, inget kommer hända bara för att vi pratar med någon..
2. Man vågar inte räcka upp handen på någon lektion för om man gör det och säger fel så börjar alla coola skratta åt en och efter lektionen så retar dom en, man är väl inte världens smartaste, ingen är perfekt? Eller hur?
3. Känslan man får innan man går till skolan och efter, det är så himla svårt att beskriva men man känner sig nervös samtidigt ledsen och rädd.. Man får ångest kvällen innan.. Men vill bara ligga kvar i sägen, och slippa skit skolan, men det är ju inte så enkelt :/ och när man går hem från skolan tänker man "yes! Då var den dagen avklarad" men sen kommer man på att det typ bara är hela nästa termin, åttan och nian :( jag orkar inte mer av detta!
Aa det var väl typ det enda jag ville säga, tråkigt inlägg. Men jag orkar inte bry mig.
// Matilda

Haha bilden ;) Kornelia sitter där helt ensam och hoppas på att någon ska komma ;) haha

 


Världens dåligaste humor!!!

Lite av min och Matildas natthumor:
Vi åt hemmagjord pizza.

Matilda: "Är det här en potatis?"

Kornelia: "Nä, det är en tomat."
HAHAHAHAHAHAHA
Våran humor suger, men men. Vi tycker iaf det är kul. :D
Nu sitter vi här och skrattar åt helt cp saker.
I morgon är det lördag och då ska vi kanske sova över hos Rut med Sally, Elin och Nicolina. Men vi är lite misstänksamma... Tänk om det är as tråkigt. :/
aja, nu ska vi sova... NOOOOOT.
Kram//Matilda och Kornelia

En bra kväll :)

Hejsan!
Mitilda sover här och just nu är vi inne på datorn. Vi fick inte datorn förens nu. Mamma ville verkligen inte ge ifrån sig den. ;)
Har inte så mycket att skriva om, är faktiskt trött redan. Haha, nä... Men nu så ska vi flumma vidare här.
Kramisar/kornelia

 


Smink tips

Tyvärr kom jag inte på så mycket att rekomendera ju nu :/ men vi kan ju iaf ta en sak!



Denna heter Fiberwing. Jag började använda den i början av oktober. Super bra är den! Om ni ska köpa en ny mascara och kanske satsar på lite längre fransar så tycker jag att att detta är ett bra köp! Jag tror till och med att den gör dina naturliga fransar längre och stärker dom? För mina ögonfransar har blivit mycket starkare och längre sen jag började använda den här, fast jag använder några olika mascaror, grunden tar jag med den stora mascaran och om jag vill ha dom lite längre använder jag "tiny sniper". Om man vet hur man ska göra med den så får man riktigt snygga fransar! Det tog ett tag att lära sig, men öving ger färdighet. Eller hur? ;)
// Matilda

En helg med Emma

Hej hej!

Sitter här och myser med Matilda.

Ska nog dra hem om ett litet tag. Emmisen ska sova hos mig över helgen också. Emma är typ som min storasyster, hon är 17 och jag är 13 (som ni nog redan vet). Vi är inte släckt på nått sätt, men hon bodde hos oss ett tag (av personliga själ), så vi är typ som syskon nu.


Nu ska jag försöka vara lite social också och inte bara sitta här framför bloggen.

Kram/kornelia

image description

 


Hemma igen!

Nu är vi äntligen hemma från skolan :D och det är fredag! 
Det finns inte så jätte mycket att skriva nu, har ju tgyp sagt allt.. Men engelska lektionen var sådär rätt tråkig men bättre än andra lektioner, och gympan körde vi någon boll grej, heela lektionen.. Jag hatra verkligen bollar, eller aa jag är hur rädd som helst för dom :/ Om jag ska vara ärlig var jag rätt bra på fotboll när jag var liten! Vet inte vad som hände på vägen, men tillslut började jag hata bollar, kanske för att jag fick så många i huvudet.. Inte kul, men jag hade tänkt att göra ett inlägg om kanske mode/smink? Eller bra hudprodukter kanske? Haha får se hur jag gör men det kommer väl ett inlägg snart iaf!
Kram Matilda


En bild från i sommras haha, jag vet att den typ ser mobbad ut o så. Meen den får duga ;)

11/11-11

Haha då var det den 11/11-11 rätt kul faktiskt, synd att man inte har någon klocka så att det står 11/11-11 11.11.11 haha ;) det är ju bara nästa år kvar ;( då det blir 12/12-12, sen är det slut ;/ när dom flesta jag känner kommer leva iaf.. Haha nej nu ska jag sluta prata om tråkiga grejer.. Någon som vet hur man kan få mycket blogg läsare? Vi började ju blogga igår men det skulle vara kul med många från starten om ni fattar? ;) ni kan ju höra av er till vår mail om ni undrar något eller har frågor! Skulle varit kul :D nu måste vi snart sticka till gympan, seegt.. Det är ju lördag imon så jag ska inte klaga.. Men vi hörs lite senare då?
Hejdå :)


11/11 11:11

 

 

/Kornelia

 


Min älskling

Hallo!

Sitter här hos Matilda, va hos Sally förut men det blev lite lätt bråk så vi gick till Matilda i stället.

Det är jätte mysigt, även om jag och Matilda är as osociala, vi sitter nämligen här med våra mobiler och bloggar, haha.

Ska va med Matilda efter skolan också, hoppas det blir lika mysigt som det brukar vara. Det var faktiskt as länge sedan vi va med varandra. Så jag ser verkligen fram i mot lite tid med min lilla älskling <3

Här kommer en liten bild också, hoppas ni blir nöjda. ;)
image description
Puss o kram/kornelia

 

 


Fredag nu!

Heej! Inlägg från mobilen nu ;) aja nu är vi hemma hos Sally! Det var ett tag sen. Jag har ingen aning om vad vi ska göra. Men jag ska vara lite osocial och blogga! Haha, det blir som en drog att blogga faktiskt :) rekommenderar det starkt (Y) idag ska vi sätta igång att blogga på allvar.. Men nu är det fredaag iaf! :D wohoo! Idag är har slöjd, No, gympa och engelska så det är rätt bra lektioner! Fast på no så har vi en vikarie så vi vet inte om hon kommer så vi skolkar.. Haha, busigt ;) rätt bra dag asså! Sen efter skolan ska jag vara med kornelia! :) det var typ två veckor sen vi sågs senast :/ det hände lite grejer.. Men jag bjuder på en lite bild oxå
Matilda


Yeeees

Bästa fredagen ever!!!

Vi har dubbel håltimma tills vi har lunch. Alltså har vi håltimma i tre och en halv timma.

Hoppas resten av dagen blir lika bra!

Kram/kornelia


Freeedag

Hej!

Bloggar från mobilen nu, så vi får se hur det blir.
Jag ska gå till skolan snart... Fuck, jag orkar inte. Inte samma skit skola idag igen. Aja, ska möta Matilda på skolgården kvart över åtta. Hon måste komma idag. Igår sa hon att hon skulle komma, men hon kom aldrig.

Som Matilda skrev förut: "om någon har några bra förslag på skolor i Göteborg så skriv till oss.

Juste, om ni vill fråga något eller så så finns vi på våran mail: [email protected]

Vi ger er gärna råd och svarar glatt på frågor :D

Ha en bra dag/Kornelia


Gör redan ett till inlägg :o

Hej igen!

Nu kommer ett till inlägg från mig.. Eftersom att jag har varit sjuk sen i fredags förra veckan så är jag ju ovanligt pigg! Jag har ju bara legat i sängen hela veckan för jag har inte orkat gå upp. Så nu går jag och lägger mig ungefär vid två på natten.. Om inte mer. Jag hade tänkt att gå till skolan idag för jag mådde hyffsat bra, men jag sov inte på hela natten, jag låg klarvaken exakt hela tiden :/ Och idag började vi klockan 08.00 och jag vaknade då.. Jag hade satt min mobil på ringning men det var så himla lågt så man hörde typ ingenting, bara så man vaknade och somna om. Och jag känner redan nu att jag inte är särskilt trött så jag ska nog se på en film, mysigt! Fast jag ska inte gå och lägga mig för sent för jag måste ju upp till skolan imon. Enligt mig är fredag en väldigt bra dag, jag menar det är sista dagen på veckan och man har hela helgen framför sig! :D Jag tror det är bästa skoldagen faktiskt. Men om jag ska vara ärlig så är ingen dag särskilt bra.. Jag gillar verkligen INTE den skolan jag går på nu! Jag har funderat hela terminen om jag ska byta skola, och i helgen ska jag och mina förlädrar prata om det! Men det kan ju vara jobbigt att komma till en helt ny klass, man känner ju ingen och tänk om dom inte gillar en? Därför skulle det vara kul om t.ex. jag och kornelia kunde byta till samma skola och samma klass! För då skulle man ha någon som finns där för en <3 Men det stora problemet är ju att varje bra skola här står det typ 100 i kö till, haha nu överdriver jag men det tar ju as lång tid om man ska stå i kö länge. Jag vill ha bytt skola till efter jullovet för jag orkar inte mer av den här skolan.. Men jag får se vad som händer.. Någon som kan ge något exempel på en bra skola i Göteborg som det inte är så många i kö till, skulle uppskattat det! Men jag tar och blogger lite senare!


Lägger upp lite bilder från Mallorca i augusti! Längtar tbx så groovt mycket!
Här kommer lite bilder från när jag var på Mallorca i augusti! Längtar lbx så groovt mycket!
Här kommer lite bilder från när jag var på Mallorca i augusti! :D Längtar tbx så groovt mycket!Här kommre lite bilder från när jag var på Mallorca i augusti! Längtar tbx så groovt mycket!

Sista bilden är lite suddig, men jag stog på ena sidan och tog kort till andra. Man blir rätt skakig i handen när man zoomar in 18x haha ;) Men den staden man ser är iaf palma <3 

// Matilda

Ny blogg + Fredag = Toppen... Eller inte :/

Hallo!

Ny blogg :D

Efter som Matilda redan skrivit ett inlägg om den nya bloggen och allt så jag tänkte att det var lika bra att börja skriva som i en vanlig blogg med en gång.

 

Idag så var det en helt vanlig, tråkig, förfärlig skoldag.

Jag gilllar nämligen verkligen inte min skola så jag har pratat väldigt mycket med mina föräldrar om att byta och så. Så det är nog det jag ska göra efter jullovet.

Hade ett långt snack med pappa igår, han sa att jag ska försöka vara så positiv som möjligt nu innan jagförhoppningsvis ska byta skola. Jag berättade att man knappt vågar räcka upp handen i klassrummet för att man är rädd att någon ska säga något dumt eller så, då sa pappa att jag skulle strunta i det, räcka upp handen, skita i vad dom andra tycker lixom.

Inte vara dum eller något, bara lixom sluta bry mig så mycket. Men det är rätt svårt, men jag ska göra så gott jag kan. :)

 

Jag har pratat med mina kompisar och vi har bestämt att vi ska försöka hålla ihop så gott det går, så länge det går.

 

Hoppas det blir bra, nu ska jag nog gå och lägga mig snart.

Här kommer en liten bild på mig också :P

Kram/Kornelia

Ny blogg då! ;)

Hej på er!

Nu har vi äntligen startat en seriös blogg! Haha, den förra bloggen var rätt oseriös ;) Men jag hoppas ni kommer gilla vad vi kommer skriva om! Det är allt från mode till vår vardag.
Vi är två tjejer på 13 år som har den här bloggen, vi heter Kornelia och Matilda. Imorgon hoppas jag att vi kommer lägga upp någon bild och börja skriva några inlägg! Nu har jag inte så mycket mer att säga!

Länk till vår förra blogg: http://somegirlpower.blogg.se/

Haha, ha det så bra så länge! ;)

// MatildaHär är en bild på mig.. Ser bara lite drogad ut men jag bara tog någon ;))

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!